Livrarea bunurilor

Livrarea se face prin firma de curierat Fan Curier, într-un interval de timp cuprins între 2 și 4 zile. În momentul în care coletul a fost expediat din depozitul DISINI, vei primi un e-mail de confirmare, iar în decurs de câteva zile vei fi contactat de curier (telefon/SMS) pentru livrarea coletului.

Livrarea Bunurilor va fi gratuită pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile cu o valoare mai mică se va aplica un tarif de livrare, care va fi specificat pe site (calculat în funcție de volumul, greutatea produsului și distanța dintre depozitul nostru și adresa de livrare a clientului).

 

Modalități de Plată

Plata se poate efectua online, prin platforma Netopia, sau ramburs la livrarea bunurilor (prin firma de curierat sau prin personalul propriu).

 

Retur

Potrivit art. 9 alin. 1 din OG nr. 34 din 12 iunie 2014, Cumparatorul poate returna un produs în termen de 14 zile de la data intrării în posesie a bunurilor.

Returnarea bunurilor se va face exclusiv pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu cel cu care s-a facut expedierea.

Cumparatorul are obligația de a returna produsele în stare intactă, fără modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc.

Pentru a iniția un retur este necasară notificarea prin e-mail la comenzi@disini.ro

Contravaloarea produsului va fi rambursată în maxim 30 zile de la data informării.

Suma va fi returnată în contul din care a fost efectuată plata, pentru comenzile achitate online cu cardul; pentru comenzile cu plata ramburs, restituirea se poate face prin virament bancar, în contul indicat de Cumparator.